Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت ملی مس در ابتدای مجمع فوق العاده با اشاره به افزایش سرمایه شرکت گفت: از سال ۹۰ قیمت مس تا سال ۹۵ روند کاهشی داشت اما در سال ۹۶ ما شاهد رشد قیمت بودیم.

وی افزود: در سال جاری روند کاهشی قیمت را در ماه‌های متفاوت شاهد بوده‌ایم. بر این اساس قیمت مس در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰۰ دلار در هر تن کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعدمحمدی با بیان اینکه میزان فروش ما در کدال نسبت به سال گذشته ۱۳۸ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: میزان EPS در عملکرد ۹ ماهه به بیش از 110 تومان به ازای هر سهم رسیده که این خود بیانگر عملکرد و روند مثبت شرکت ملی صنایع مس است.

مدیرعامل مس در ادامه تاکید کرد: شرکت مس در سال ۹۸ در ۹ ماهه بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان فروش داشته و تولید ۱۹۰ هزار تن کاتد رقم خورده که ۲۱ درصد بالاتر از میزان برنامه شرکت بوده است.

وی توضیح داد: روند حرکتی مس نسبت به سایر شرکت‌های مس بسیار قابل توجه بوده و میزان تولیدات مس در آسیا سهم تولید ۲۱.۳۷ درصد کل تولید جهانی است که این رقم در سال ۲۰۲۳ به ۲۸ درصد خواهد رسید.

مدیرعامل «فملی» با تاکید بر اینکه باید قسمتی از تقاضای بین‌المللی مس را در اختیار بگیریم، ادامه داد: تولید مس پالایش شده در سال ۲۰۲۳ به ۲۵ میلیون تن خواهد رسید و جایگاه ایران در تولید سرانه مس کمتر از ۱.۲ کیلوگرم در مقابل ۱۵.۵ کیلوگرم آلمان و ۱۰ کیلوگرم در چین است. 

وی با اشاره به اینکه ما در آسیا رتبه ۴ و در دنیا رتبه ۱۵ را در اختیار داریم بیان کرد: یکی از اهداف مس قرار گرفتن در رنکینگ ۱۰ شرکت برتر دنیاست که دور از ذهن به نظر نمی‌رسد، چرا که ایران در مس پالایش شده یک درصد از ذخایر دنیا را در اختیار دارد.

گفتنی است در پایان این مجمع، سهامداران به افزایش سرمایه شرکت رأی مثبت دادند و مقرر شد سرمایه شرکت از محل سود انباشته به اندازه 2هزار و 340 میلیارد تومان (معادل 30 درصد) افزایش یابد. بر این اساس سرمایه ملی مس از 7هزار و 800 میلیارد تومان به 10هزار و 140 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت ملی مس ایران فملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور